' fleur ami | Blomus | Alta qualità ed esclusiva
Premere ENTER per iniziare la ricerca e X per uscire.

Blomus

blomus_brand_picture.jpg
blomus-logo_500.png

De eerste steen voor de huidige ontwikkeling van het merk blomus werd gelegd met de oprichting van het bedrijf Scheffer-Klute GmbH. Het portfolio bestond ooit uit metalen geschenkartikelen, maar in 2000 werd een nieuwe mijlpaal ontwikkeld met de merkintroductie van blomus. Sinds 2009 opereert blomus als zelfstandige BV en is uitgegroeid tot een van de marktleiders op het gebied van roestvrijstalen woonaccessoires.

Het succes van het bedrijf wordt gekenmerkt door de passie voor elegantie en stijl in de beste kwaliteit. De toekomstgerichte aanpak en de specificatie van producten die meer dan één generatie tevreden kunnen stellen, maken blomus tot een van de belangrijkste interieurontwerpers op de wereldmarkt. Wanneer vakmanschap en stijlvol design samenkomen, is het resultaat een symbiose die gekenmerkt wordt door kwaliteit en tijdloze elegantie.

Hoogwaardige materialen in creatieve combinaties

blomus is vandaag de dag een van 's werelds meest toonaangevende en belangrijkste ontwerpers van hoogwaardige en stijlvolle decoratie en heeft zijn voorliefde voor passie en nauwkeurig vakmanschap niet verloren. Industriële productie heeft in grote delen van de wereld voet aan de grond gekregen, en hier wil blomus een voorbeeld stellen met eerlijk vakmanschap en maximale kwaliteit.

Roestvrij staal is de spil in de creatie van blomus. Al in 1961 begon het succes met het gebruik van edele metalen en vandaag de dag speelt roestvrij staal nog steeds een hoofdrol in alle collecties van het merk, symbiotisch gecombineerd met een grote verscheidenheid aan grondstoffen.

Dankzij zijn discrete en hoogwaardige eigenschappen laat edelmetaal zich ideaal combineren met waardevolle grondstoffen zoals linnen, hout, riet, beton en aardewerk. Het resultaat zijn stijlvolle producten voor elk gebied van het dagelijks leven.

Met elke nieuwe collectie laat blomus opnieuw zien hoe belangrijk de kwaliteit van decoraties is en hoe groot de invloed van stille perfectie kan zijn bij de creatie van nieuwe objecten.

Per saperne di più Meno
fleur ami
Cancella
Opzioni di pagamento Paypal Mastercard Payment Icon 1 Payment Icon 2
Opzioni di spedizione DHL Payment Icon 3 Payment Icon 4 Payment Icon 5 Payment Icon 6
* Tutti i prezzi sono comprensivi di IVA., più le spese di spedizione
DX_JUMP_TO_TOP